Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Sursøt laks med sesamfrø
Antall porsjoner
4
Ingredienser
2
ss
2
ss
Marinade
1
ts
0.5
ts
Saus
2
ss
50
ml
2
ss
1
ts
1
ts
1
ts
1
skive
1
ss
Fremgangsmåte
Skjær laksen i biter på 2-3 cm. Mariner dem med salt, kyllingbuljong og sitronjuice i noen minutter. Vend laksen i salatdressing og deretter i maisennamel og sesamfrø, og stek den i varm frityr til den er gylden. Ta laksen ut av pannen og gjør pannen rein. Varm opp 1 teskje olje i pannene og tilsett ingrediensene til sausen, ananas og laksen. Stir-fry i ett minutt og server straks.
Sendt inn av Eksportutvalget for fisk
Foto: Tomoko Sado
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.