JULEMAT: Lurer du på hva sju slag betyr? Her er forklaringen og oppskriftene
Julemat

Krumkaker

Krumkaker med multekrem

Antall porsjoner

18

Tilberedningstid

45 minutter

Ingredienser

2 stk
125 g
7 ss

Fremgangsmåte

Egg og sukker vispes til eggedosis. Sikt sammen det tørre og rør det forsiktig inn i eggedosisen.

Rør inn smør og vann. Smak til med mandeldråper.

La røren svelle i 30 minutter i kjøleskap.

Varm krumkakejernet. Jernet smøres til den første kaken, senere smøring er unødvendig på grunn av fettinnholdet i røren.

Kakene stekes gyldne og formes til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne eller til skålform ved å legg kakene over en skål.

Tips: Krumkakene stivner rakst og må formes mens de fortsatt er varme.

Tips: Du kan gjerne fylle krumkakene med vispet krem og bær.

Multekrem er som skapt for oppgaven

Dette er de syv slagene du skal bake til jul

Nå skal det bakes pepperkaker 

Slik lager du perfekte pepperkakehus 

Hjemmelaget konfekt og supre julegodter 

Lucia-feiring med lussekatter

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på de fleste spørsmål

Her får du svært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Kine Osan

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen