Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenSå er heller ikke disse Sarah Bernhardt-munnfullene vanlige julekaker, men derimot en klassiker som det alltid er plass for. Her får du to forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenInviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.
Les hele sakenHer er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele sakenTa med familien på et skikkelig pepperkakebakeverksted. De gode oppskriftene finner du her.
Les hele sakenDenne kraftpakken av en julekake kommer du til å ha glede av hele julen. Kanskje også neste jul. Oppskriften får du her.
Les hele sakenHjemmebakt julekake eller julebrød smaker aller best. Baker du nå, kan du hente brød fra fryseren gjennom hele julen. Eller du kan gi det bort i julegave.
Les hele sakenDet er ikke så mange som baker alle disse sju julekakesortene lenger. Men du kan kanskje la deg friste av en eller to?
Les hele sakenDe er skjøre, men svært holdbare, så selv om det er to uker igjen til jul, er det nå du skal bake denne juleklassikeren.
Les hele sakenVil du ha virkelig suksess med julebaksten i år, skal du gå for julekaker som får bein å gå på. Her er oppskriftene.
Les hele sakenMen da er det bare å bake ny porsjon.
Les hele sakenDe siste julekakene blir aldri spist. Derfor er det lurt å gjøre noe med dem allerede nå. Som i denne lettlagete og velsmakende oppskriften.
Les hele sakenPepperkaker er nordmenns julefavoritt nummer én. Hva med å prøve noen nye smaker, former og pynt. Her har du oppskriftene.
Les hele sakenDu trenger et rosettjern og en smultgryte. Samt en kjevle til å jage bort alle som vil prøvesmake, for til selve deigen som er veldig enkel å få til, trenger du den ikke.
Les hele sakenDu kan gjerne lage syv sorter til jul, men trenger det å inkludere Goro og Serinakaker?
Les hele sakenSmå knytter av butterdeig fylt med krydder, nøtter og tørket frukt samt en dæsj rom smaker mer jul enn de fleste småkaker.
Les hele sakenCaneles er kakevaremerket for Bordeaux. Bak den brune blanke fasaden skjuler det seg et kremete og mykt indre som er vanedannende godt. I denne oppskriften har kakene fått en ekstra smak av jul.
Les hele sakenAlle amerikanere elsker disse godsakene med det merkelige navnet. Bli overbevist du også.
Les hele sakenMange synes de klassiske julekakene er kjedelige og tørre. Det er ikke denne.
Les hele sakenTrøtt av fattigmann og smultringer? Da skal du prøve disse julekakeoppskriftene.
Les hele sakenHer finner du det du trenger for at den søte avslutningen skal bli blant julens virkelige høydepunkter.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken25. oktober inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs. Perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå!
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele saken18. oktober inviterer Weber deg til Asiatisk BBQ grillkurs. Det er begrenset antall plasser, så vær rask!
Les hele sakenNåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
De beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.
Les hele sakenVi har satt en av våre aller beste fisker på menyen til helgens festmiddag.
Les hele sakenNår mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.
Les hele sakenEn solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.
Les hele sakenPersiskinspirerte retter er ikke hverdagskost, men det kan denne oppskriften fort gjøre dem til.
Les hele sakenKombinasjonen av bringebær, bjørnebærlikør, champagne og gin og med en umiskjennelig smak av agurk og rose, kan ikke bli noe annet enn godt.
Les hele saken