Dagens rett

Tagliatelle med kylling og blåskjell

Med skalldyr og pasta i kombinasjon er du nærmest garantert å lykkes på kjøkkenet. Ikke tar det lang tid å tilberede en slik rett heller, og da har du rikelig med tid til overs, tid som du gjerne kan benytte til å bli bedre kjent med den italienske hvitvinen som med stort hell følger retten.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spagetti med kylling og blåskjell

Fremgangsmåte

Skjær kyllingfiletene i passe store biter. Fres kjøttet med hvitløk og persille i olje til kjøttet er helt hvitt. Tilsett hvitvin og fløte og ha i safran (gurkemeie). La kjøttet trekke noen minutter.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Sil bort kokevannet og bland pastaen i safransausen sammen med blåskjell.

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen