Nyhetene på polet januar 2011

Blant Vinmonopolet januarnyheter er det mange gode rødvinskjøp. Takket være temaet "vin med tannin". Dermed dukker det opp en rekke mindre kjente områder til gode priser. Men ulempen er at alt er veldig ferskt. Når det først satses på et slikt tema, bør vi forvente at også viner med noen år bak seg dukker opp. Slik at forbrukerne kan bli bedre kjent med hvordan tanninene utvikler seg over tid. Nå er det rett og slett for mange viner som dekker det samme behovet, både kvalitets- og prismessig. Dermed blir det vanskelig å orientere seg når du står foran vinhyllen på jakt etter nye vinopplevelser

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Slik ble testen gjennomført
Nyhetene som er i salg fra og med 8. januar 2011 er smakt av Aase E. Jacobsen i forbindelse med Vinmonopolets presentasjon. 
 
Alle priser er Vinmonopolets utsalgspriser pr 1. januar 2011. Apéritif tar forbehold om eventuelle feil i priser og varenumre.
 
Her finner du samtlige nyheter i basisutvalget januar 2011. Disse produktene kan også bestilles direkte fra denne linken samt fra egen link under hvert produkt i testen. Lenkene nedenfor leder deg til testens tre artikler.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen