Tidenes smaking av Spanias beste viner - Vinkurs 23. mars i Oslo

Tidenes smaking av Spanias beste viner - Vinkurs 23. mars i Oslo

Gå ikke glipp av denne supersmakingen med mer enn 400 av Spanias beste viner og hvor du får oppleve det beste innen spansk reiseliv.
01 November 2014 - 21:20

Det er igjen duket for en unik vinopplevelse i det den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif inviterer til arrangementet Viner fra Spania 2015.

Et utvalg av Spanias ledende vinhus vil være representert, og du får smake mer enn 400 viner i verdensklasse denne kvelden. Her finner du alt fra sprudlende cava'er, via flotte hvitviner, til klassiske og elegante rødviner. 

Lær mer om disse fabelaktige vinene, opplev gamle favoritter på nytt og utforsk nye spennende viner.  

Arrangementet vil være en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid hos og hva du vil smake.

Alle som kjøper billett til Viner fra Spania 2015 får i tillegg muligheten til å oppleve Spania som reisemål gjennom en egen reiselivsdel.
Arrangementet Spania som turistdestinasjon er åpent 16.00 - 18.30.

Gå ikke glipp av denne smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull og hyggelig vinopplevelse!

Dette får du oppleve: Smak flere hundre spanske viner og opplev Spania som reisedestinasjon.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake flere hundre viner.

Dato og tid: Mandag 23. mars 2015, kl. 18.30 – 21.30. (Reiselivsarrangementet er åpent 16.00 - 18.30)      
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

Kursavgiften dekker:

• Adgang for én person til arrangementet Viner fra Spania 2015
• Adgang for én person til reiselivsarrangementet 
• Smaksprøver under arrangementet
• Dokumentasjon på vinene som blir presentert

Viner fra Spania 2015 arrangeres av Den Spanske Ambassades Handelsavdeling i samarbeid med Spanias Turistkontor og Apéritif og med støtte fra EU.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 15.03.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du belgisk iste
Ukens drink

Slik lager du belgisk iste

Is-te med alkohol inneholder sjelden te, så heller ikke denne vrien. Ikke er den belgisk heller. Men absolutt smaksrik og rask å mikse sammen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Nå er det tid for smuldrepai med sommerens bær
Ukens kake

Nå er det tid for smuldrepai med sommerens bær

Velg mellom rips, kirsebær eller moreller, eller det du måtte ha for hånden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds
Dagens rett

Gjør som Khadija: Lag denne velsmakende retten med rødkål og feta til lunsj, middag eller kvelds

Khadija Mohamud en en svensk matblogger/influenser som deler av sin kunnskap om matlaging fra sin oppvekst i Somalia. Deriblant denne enkle, men utrolig gode kombinasjonen av rødkål og feta.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt
Dagens rett

Lag biffen som i Provence - superenkelt og supergodt

Marinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol
+
Godbiter i pollisten

God burgund finnes også på ditt nærmeste pol

Og det til det som i dag må kalles en svært gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere
+
Ukens vin

Under radaren: gunstig priset chenin signert mestere

Denne nyheten snek seg unna all oppmerksomhet i juli, men noen pol har kjent sin besøkelsestid, og det er fortsatt vin på lager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

For å smake vin må du kunne dette
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

For å smake vin må du kunne dette

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 8 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du belgisk iste
Ukens drink

Slik lager du belgisk iste

Is-te med alkohol inneholder sjelden te, så heller ikke denne vrien. Ikke er den belgisk heller. Men absolutt smaksrik og rask å mikse sammen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her