Tirsdag 14. mai - Champagnemiddag med Moët & Chandon

Det stunder mot en ny vår og hvor blodet for alvor bruser gjennom kroppen. Bli med til Fogo Restaurant & Bar i Oslo hvor du denne maikvelden skal få kjenne hvordan kombinasjonen mellom seks ulike champagner og fire retter forsterker vår-effekten og setter oss i et enda mer sprudlende humør.

Det er Moët & Chandon du nå skal stifte bekjentskap med og som er blant de mest velrenommerte og største firmaene i Champagne.

Huset Moët & Chandon ble grunnlagt i 1743 av Claude Moët og er i dag et champagnehus med rike tradisjoner. Historien startet på slutten av 1600-tallet, da munken Dom Perignon ville forbedre champagnen. I dag eier huset ca. 550 hektar vinmarker i de mest sentrale sonene av Champagnedistriktet. Årsproduksjonen er på hele 20 millioner flasker og Moët & Chandon lager både hvite-og roséfargede musserende viner, med og uten årgangsbetegnelse. Prestisjeproduktet er fremdeles Dom Perignon.

En forholdsvis ny type champagne for Moët & Chandon er deres Premier Crû. Den ble lansert så sent som i 1996. Selvsagt er den med blant de du skal smake.

Det er Geir Henning Eikeland, administrerende direktør i Strøm AS - importøren av Moët & Chandon i Norge, som med solid bakgrunnskunnskap om huset Moët & Chandon skal geleide deg gjennom kveldens program.

Les mer om Moët & Chandon på deres hjemmesider

Arrangementet er nå avholdt

Her er rettene vi skal matche mot de ulike champagner:

MENY
*
Østers og potetsuppe med løyrom
**
Pochert Piggvar med vårens spede grønnsaker og champagneskum
***
Gjøkalv med lett Foie-gras saus
****
Jordbærvariasjon

Dette er champagnecuvéene vi skal nyte til middagen:
w Moët Chandon Grand Cru "Saran Chouilly" chardonnay (ikke i salg på polet - kr 649,00)
w Moët Chandon Brut Rosé (ikke i salg på polet - ca kr 450,00)

         

Arrangementet er nå avholdt

Tid: 14. mai kl. 19.00
Pris: kroner 895 inkl. mva
Sted: Fogo Restaurant & Bar
(Klingenberggaten 4  - Tlf: 22 33 80 40)

Avmeldingsfrist: 08.05.02 kl. 23:59

Seminaravgiften betales til Bankkontonr. 7023 05 45705, Apéritif Nett, Furuveien 39c 0678 Oslo, senest fem dager før arrangementet. Merk innbetalingen med 140502 . Ta med kvittering. Dersom du melder deg på senere enn åtte dager før smakingen finner sted, må du spesielt huske på kvittering. Melder du deg av etter avmeldingsfristen ovenfor refunderer vi ikke deltakeravgiften.
Spørsmål? Ring 22 98 86 00 eller send en mail .

Kommende kurs

Til toppen