Uimotståelig frisk

Denne østerrikske hvitvinen er så vårlig og frisk at du kommer til å nyte hver slurk.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Stadtkeller Krems Grüner Veltliner 2012 (80445) er rett og slett superfrisk, med syrlig gul og grønn frukt. Men er ikke bare syrlig, for den har druen grüner veltliners karakteriske fedme og pepperpreg. En herlig vin for vårlig nytelse.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Store variasjoner
Den er et produkt av en årgang som på grunn av mange utfordringer underveis ga en historisk lav avling samt høyt syrenivå, og godt over nivået i 2009. Siden grüner veltliner er den mest utbredte druen i Østerrike, er det også størst variasjoner i kvaliteten her.

God representant
Men Weingut Stadt Krems i Kremstal har kommet veldig godt ut av det. Boksen er tross alt laveste kvalitetsnivå fra denne kanten. Men altså en veldig god representant for denne så typiske østerrikske druen som trives så godt i Kremstals karakteristiske løssjordsmonn .
 
OBS!
Pr. 27. april 2011 er vinen utsolgt fra lager, men svært mange polutsalg har den inne for salg. Nytt parti vil ankomme Norge 3. mai 2011.

Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Stadtkeller Krems Grüner Veltliner 2012

Produsent:
Stadt Krems
Utvalg:
Bestillingsutvalg
Volum:
2.000l
Land:
Østerrike
Område:
Krems
Pris:
299,00 kr
Varenummer:
8044501
81 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen