Drinker som mikses i en stor bolle er veldig takknemlig når du har mange gjester. I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten.
Tips: Frosne bær er selvsagt lov, og gjør drinken raskere kald. Du kan også velge bare en eller to bærsorter.
Denne drinken gjør seg veldig godt i en flott bowle, men du kan også blande den marinerte frukten med aprikosnektaren og ha i en skje av denne blandingen i glassene for å fylle opp med musserende vin ved hver gjests ankomst.
På den måten holder drinken seg forfriskende sprudlende.
Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,Les hele saken
Denne gangen er det vinene på kabinett-nivå som topper beste kjøp-liste. Kombinasjonen av 2016s fantastiske syre og krystallklare frukt er som skapt for denne oversette vinstilen.Les hele saken
Siden både den hvite og røde vinen fra Domaine Padié er å finne i svært mange polutsalg, kan du allerede i dag fornye din opplevelse av sørfransk vin. Og de to vinene gir veldig forskjellige opplevelser, ikke bare knyttet til fargen.Les hele saken
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.Les hele saken