UKENS DRINK: Cloudberry

Ukens drink Cloudberry

Slik får du negroni-en servert på verdens 20. beste bar

Det er Himkok vi snakker om og der får negronien smak av vår fremste delikatesse fra fjellet, nemlig multene. Denne lekre drinken kan du med letthet lage hjemme.

Negroni er manges favorittdrink. Kombinasjonen av gin, rød vermut og Campari er klassisk og smakssterk. På Himkok får denne suksessformelen ekstra drahjelp av multer. 

Les mer om Himkok her

Den inngår i menyen Smaken av Norge som serveres på Himkok og som har vært med å løfte baren fra fjorårets 42. plass til årets 20. plass på verdens toppliste for barer. 

Denne menyen er bygd rundt den norske bunadtradisjonen, og siden verdens beste multer vokser under lyset fra midnattssola og multebæret er hovedmotivet i det vevde silkestoffet som brukes for Troms-bunaden, er det denne som inspirasjonen for drinken.  

Ifølge daglig leder Yunus Yildiz er arbeidet med en ny meny allerede i gang. Men den blir først klar i februar/mars neste år. I mellomtiden kan du drikke deg gjennom bunad-Norge på baren i Storgata 27 i Oslo.

Hvis du vil ha tips om flere slike drinker, sørg for å registrere deg for våre nyhetsbrev  

Cloudberry

Antall porsjoner

1

Tilberedningstid

5 minutter

Ingredienser

3 cl
Martini Rosso eller annen søt vermut

Fremgangsmåte

Fyll ingrediensene bortsett fra multene i et røreglass med is. Rør og sil over i et glass med lokk fylt med multer. Sett i kjøleskapet i 48 timer.    

Pynt med sitrusskall og multebær.

Råvarer:
Himkok Gin
Martini Rosso
Campari 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen