Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.
Her finner du oppskrifter på vafler
Vil du ha en mildere sorbet, kan du bruke blåbær og hvit balsamicoeddik. Husk å smake på blandingen får du har den i fryseren, for å sikre at den ikke blir for syrlig. Du justerer enkelt med mer sukker. Glukosen sørger for at sorbeten får en glatt konsistens. Smaken blir like god (om ikke like profesjonell) om du dropper den.
Få ukentlig kaketips: Abonner på vårt gratis nyhetsbrev
Kirsebær-balsamico sorbet
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok opp vann og sukker. Bland sammen med kirsebærpuré og glukose. Smak til med balsamico og kjør i ismaskin til ønsket konsistens.
Tips:
Server i frossent glass.
Tips:
Du kan godt bruke en annen og smaksintens bærtype som solbær eller tranebær i denne oppskriften. Uansett må du justere litt på sukkermengden.
Sendt inn av Harald Berger
Drikke som passer til denne oppskriften
-
83 Poeng
Gironda Brachetto d´Acqui 2016
Italia
Volum: 0.750 Pris: 149,00 Bestillingsutvalget -
85 Poeng
Corte Giara Recioto della Valpolicella 2015
Italia
Volum: 0.500 Pris: 259,00 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Frederiksdal Likør af Kirsebær
Danmark
Volum: 0.500 Pris: 249,90 Basisutvalget -
94 Poeng
Amager Linda the Axegrinder
Danmark
Volum: 0.500 Pris: 99,90 Bestillingsutvalget