Vannvittig liten nyhet

Siste skudd på stammen for norsk kildevann er Imsdals nye 0,33 liters pet-flaske. Et praktisk alternativ for alle som liker flaskevann. Med denne nykommeren finnes det i dag hele 53 ulike varianter flaskevann i handelen.

Den nye Imsdal-varianten fyller behovet for en funksjonell tørsteslukker som kan nytes øyeblikkelig eller enkelt medbringes fra eget kjøleskap. Det stadig økende sortimentet innenfor flaskevann gir forbruker langt flere valgmuligheter enn tidligere.
 
De siste årene har vi nordmenn adoptert kontinentale drikkevaner med vann som naturlig tilbehør til kaffe. Kiosker og bensinstasjoner opplever en økende etterspørsel etter sunne måltider, med vann som tilbehør. Den lille Imsdal-varianten har en naturlige plass også i kombinasjon med frukt og andre mellommåltider. En praktisk 12-pack med de nye flaskene er dessuten lett å ta med hjem til kjøleskapet. Dagens flaskevanndrikkere drikker nemlig vann over alt.

Norsk flaskevann har i år vært ti år på markedet, og stadig flere nordmenn velger kildevann som en naturlig tørsteslukker. I dag finnes det totalt 53 ulike varianter av flaskevann i handelen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen