Verdensmester i kaffekunst

Klarer Tim Wendelboe å føre den norske arven videre fra de to foregående VM i baristakunst hvor det ble henholdsvis gull og sølv? Den 14.-16. juni skal han møte verdenseliten igjen under barista-VM på Sjølyst med deg som publikum.

I år som i fjor er det Tim Wendelboe som skal representere Norge i dette meget spennende verdensmesterskapet som samler verdens fremste kaffeeksperter, deltakere fra i alt 32 land fra hele verden, ikke bare til konkurranse men også til faglig oppdatering.

Det blir anledning for ikke-baristaer, deg inkludert, til å bryne kunnskapene siden den danske regjerende verdensmester Martin Hildebrand skal fortelle hva som må til for å nå verdenstoppen. Dessuten kommer den verdensomspennende kaffebarkjeden Starbucks for å fortelle sin suksesshistorie. Og det blir rikelig anledning til å smake kaffe fra eksempelvis siste årgang fra en rekke kaffeproduserende regioner verden rundt samt ikke minst en unik espressosmaking. Disse presentasjonene er bare noen av mange på det innholdsrike programmet som du kan studere her: www.scae.com   Forespørsler og påmelding rettes til scae@online.no , tone@sh.no eller pr telefon 23036824. Arrangør av messen og konkurransen er SCAE som har som mål å fremme av spesialkaffe i Europa.

En forsmak på kaffekunstene gis av Det Norske Barista Landslaget på Oslo City den 13. juni kl. 12-14.30. Da vil landslagets 10 deltakere presentere kreative kaffedrikker som du aldri har smakt dem før helt gratis. De nærmeste dagene kommer det altså til å ligge en deilig kaffeduft over hovedstaden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen