Drikke
Vinkurs 11. desember i Oslo - Champagnekurs med Toralf Bølgen

Vinkurs 11. desember i Oslo - Champagnekurs med Toralf Bølgen

Lær om verdens beste musserende viner, smak 10 elegante champagner med en av landets fremste vinkjennere, Toralf Bølgen, og vinn eksklusive premier.
Redaksjonen
12 November 2013 - 14:00

Dette får du smake: Et godt utvalg av elegante champagner
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Toralf Bølgen, vinkelner og restaurantør
Kursets språk: Norsk

Dato og tid: Onsdag 11. desember 2013, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 545,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 01.12.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Lær å smake vin med Bølgen 6. janaur 2014

Her kan du bestille gavekort på kurs

Verdens mest berømte viner

Bare ordet champagne får det til å bruse hett i manges årer - denne fantastiske drikken har vi mange assosiasjoner til.

Opplev champagnens mange uttrykk i det du får smake et godt utvalg av elegante viner fra noen av de aller beste champagnehusene.

Hva kan du lære?

Det er med glede vi igjen kan ønske velkommen til vinens verden sammen med en av en av Norges beste vinkjennere - Toralf Bølgen.

Denne kvelden vil han lære deg mer om ett av verdens aller mest ettertraktede vinområder, Champagne, og leder deg gjennom en smaking av et godt utvalg forskjellige champagner.

Du vil selv oppleve hvor forskjellig champagne kan være i det vi smaker knusktørre champagner, champagne laget utelukkende på chardonnay, rene pinot noir-champagner, årgangschampagne og rosé.

Toralf Bølgen lanserte i 2003 en bok om Champagne - stedet og drikken med samme navn som har trollbundet så mange av oss, og som for mange står for det ultimate av hva vinranker kan produsere av deilig drikke.

Foredraget holdes på norsk.

Få førstehånds tips om nye kurs

Vinn et champagneverk

En av verdens fremste eksperter innen champagne er svenske Richard Juhlin, som er kjent for sin utrolige luktesans.

Etter å ha smakt 8000 champagner har han samlet alle sine erfaringer i et unikt referanseverk innen champagne som i disse dager foreligger på norsk; En duft av champagne - 8000 champagner.

Du som deltar på denne champagnesmakingen er med i trekningen av tre eksemplarer av denne boken.

Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder
Ukens drink

En rosa drink er som skapt for mørke høstkvelder

Vodka, bjørnebærlikør, vanilje, ananas og lime gjør denne drinken til en flytende kjærlighet-på-pinne.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils
Matkurs og vinkurs
Masterclass BEINSPIRED

MASTERCLASS BEINSPIRED: Hugel & Fils

På BEINSPIRED 2026 kan du få smake 5 flotte franske viner. Her er det begrenset antall plasser, så sikre deg dine billetter nå!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut
Dagens rett

Laks med appelsinkokt fennikel er så fristende som det føres ut

Denne lekre lakseretten er også svært lettlaget. Bare prøv denne supre oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her