Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Drikke
Vinkurs 9. februar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape-middag og vinsmaking på Onda

Vinkurs 9. februar i Oslo - Châteauneuf-du-Pape-middag og vinsmaking på Onda

Opplev Châteauneuf-du-Pape på sitt beste med en eksklusiv middag og unik smaking av jordsmonnets påvirkning på viner på topprestauranten Onda.
Redaksjonen
04 Februar 2013 - 02:00

Kurset omfatter: Eksklusiv Châteauneuf-du-Pape middag og vinsmaking
Dette får du servert: 5 forskjellige viner til middagen samt fire forskjellige viner under smakingen
Matservering: Ja - Spesialtilpasset 4 retters meny fra Onda (se nedenfor)
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Jean Pierre Durand, Direktør for Ogier Caves des Papes
Kursets språk: Engelsk

Dato og tid: Lørdag 9. februar 2013, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 1295,- pr. person

Sted: Onda Restaurant, Stranden 30, 0250 Oslo

Avbestillingsfrist: 03.02.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Verdensberømte og historiske Châteauneuf-du-Pape

Bli med på en spennende helaften på Onda med både en unik vinsmaking og en eksklusiv middag med viner fra den fantastiske Rhônedalen og verdensberømte Châteauneuf-du-Pape.

Denne kvelden får vi besøk fra selveste Jean Pierre Durand, direktøren for det historiske vinhuset Ogier Caves des Papes, og her lærer du mer om noen av Frankrikes mest berømte vinområder og deres særegenheter.

Gjennom en spesialkomponert fireretters meny, satt opp av kjøkkensjefen Jonathan Howell ved topprestauranten Onda, vil du selv oppleve mat og vin i perfekt harmoni.

Til middagen får du servert en rekke av Ogier sine toppviner, deriblant deres ikoniske Clos de l'Oratoire i både hvit og rød utgave.

• FIXME: Link format not implemented: <link ANCHOR_NAME="Meny">Se menyen for kvelden her

Unik smaking av Châteauneuf-du-Papes terroir

Denne kvelden får du også en enestående reise igjennom Châteauneuf-du-Pape sine forskjellige terroir.

Ogier Caves des Papes er nemlig det eneste vinhuset i området som lager akkurat samme vin fra 4 forskjellige jordsmonn. Druesammensetningen, vinifikasjon og alle andre detaljer er helt identiske, det er bare jordsmonnet som er forskjellig.

Gjennom denne spennende smakingen får du selv oppleve hvor viktig jordsmonn er for vinens karakter.

Gå ikke glipp av denne unike middagen og smakingen - ta med gode venner og meld deg på nå!

 Disse vinene får du servert denne kvelden:

 Til middagen:

 Rhôneviner:

 Châteauneuf-du-pape viner:

 • FIXME: not implemented embed type for object type bottle: <embed SIZE="original" VIEW="embed-inline" CLASS="embedded_bottle" OBJECT_ID="84060" CUSTOM:BOTTLESELECTOR="1">

 Dessertvin:

 • Cazes Rivesaltes Ambré 1999 (99431)

 Expression de quatre terroirs-smaking:

 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Eclats Calcaires 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)
 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Safres 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)

 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Grès Rouges 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)
 • Ogier Châteauneuf-du-Pape Expression de Terroir Galets Roulés 2010, ca kr 350,- (ikke tilgjengelig i Norge)

 Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte vinene

Meny

Ogier Caves des Papes
Winemakers Dinner
-
Onda Restaurant
9. februar 2013


*
Grillet kamskjell med løyrom
Ogier Clos de l'Oratoire Blanc Châteauneuf-du-Pape 2012
**
Bakt Strøm-torsk med soppbuljong
Ogier Crozes Hermitage Comte de Raybois 2009
 Ogier St. Joseph Duc de Cadrousse 2010

***
Andebryst med kirsebær og spinat
Ogier Châteauneuf-du-Pape Bois de Pied Redal 2010
 Ogier Clos de l'Oratoire Rouge Châteauneuf-du-Pape 2010

****
Sjokolade-savarin med bringebær
Cazes Rivesaltes Ambré 1999

**

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De røde vinene slåss om oppmerksomheten
+
Tester
Nyheter vin spesialpol april 2021

De røde vinene slåss om oppmerksomheten

At tysk pinot noir er i verdensklasse, får du bevisene på her. Noen riktig strålende rieslinger finner du også.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Irish for den som ikke liker whisky
Ukens drink
Galliano Hot Shot

Irish for den som ikke liker whisky

En vaniljeduftende likør gjør denne kaffedrinken ekstra innsmigrende. Vil du ha ekstra trøkk, velger du espresso i stedet for vanlig kaffe.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lett får du suksess
Ukens kake
Enkel suksessterte

Så lett får du suksess

En sprø og veldig lettlaget utgave av denne kakefavoritten for mange.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas
Godbiter i pollisten

Dette er noe av det beste som er kommet fra fastlands-Hellas

Vi snakker om tradisjonelle greske vinstiler med en tvist som gjør at de virkelig står ut og gir mersmak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før
Dagens rett
Kveite som wienerschnitzel

Wienerschnitzel slik du aldri har smakt den før

Når du bruker kveite istedet for kalv, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til
Dagens rett
Karibisk fisketaco på grillen

I dag lager du tacoen på grillen og med mer trøkk enn du er vant til

I denne oppskriften er kjøttdeigen byttet ut med fisk og tilbehøret er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten
Dagens rett
Marokkansk lam med tabbouleh

Bruk restene av påskelammet til denne smaksrike retten

I denne oppskriften får du brukt opp både lam- og sauserester. Med herlige innslag fra midtøsten blir påskelammet forvandlet til en ny og  magisk smaksopplevelse

Les hele saken
Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden
Dagens rett
Lam på burgundervis

Lam i gryte på fransk maner gjør jobben påskekvelden

Lammekjøtt som får putre lenge i gryta med rødvin og andre godsaker er et veldig godt alternativ til lammestek.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest
Dagens rett
Empanadas som i Chile

Påsken er perfekt tidspunkt for en empanada-fest

Empanadas er chilensk nasjonalrett og derfor velegnet som festmat også her. Siden retten er lett å servere og spise, er den super hvis det er mange til bords.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her