På dette kurset vil du bli kjent med vinverdenens grunnpillarer. I løpet av 5 mandager vil du få smake på totalt 40 viner og bli kjent med både druene, vinmarkene og historien til verdens viktigste vinområder. Du vil få en god grunnleggende forståelse av vinens verden som kan brukes både profesjonelt og privat.
Gjennom fem kvelder over like mange uker med forelesninger og smaking av rundt 40 viner, vil du lære mer om de viktigste hvite og røde druesortene og lære deg å gjenkjenne disse. Du vil også lære smaksteknikk og hvilke faktorer som påvirker vinens stil. Du får smake vin fra vinområder i og utenfor Europa. Til høsten vil vi også arrangere del 2 av vinskolen som vil fokusere mer på de klassiske vinregionene i Europa.
![cathinca%20dege.290x435.jpg [22.25 KB]](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2019/5/28/13ed15d8dfc789f2da3725baad2c09e9/jpg/aperitif/preview/cathinca%20dege.290x435.jpg)
Foredragsholder Cathinca Dege er tidligere norgesmester i vinsmaking og har utdannelsen WSET Diploma, anbefalt forstudie til verdens mest prestisjefylte vinutdannelse, Master of Wine. Cathinca har lang erfaring fra vinbransjen og har gjennom sine mange reiser fått inngående kunnskap om de aller fleste vinproduserende land- og regioner i verden.
Hun arbeider til daglig som foredragsholder, vinskribent, vinkonsulent og foreleser for vinstudentene ved Beverage Academy. Cathinca brenner for opplæring og formidling av vinfaget og deler velvillig av sin kunnskap med deg på Apéritifs Vinskole.
Forelesningene holdes på Thon Conference, Universitetsgata 26, midt i Oslo sentrum kl. 18-21 på følgende datoer:
Mandag 17. april
Mandag 24. april
Mandag 8. mai
Mandag 15. mai
Mandag 22. mai
Klokken 18:00-21:00 alle dager.

Gå ikke glipp av muligheten til å løfte ditt kunnskapsnivå om vin enda litt høyere. Du vil også få utdelt diplom etter å ha avlagt eksamen siste kurskveld.
Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og Vinklubb får rabatt på dette kurset. Se rabatten nedenfor.