Winemakers Dinner: Heftig asiatisk femretter møter like heftige viner du neppe har smakt til denne typen mat før

Winemakers Dinner 22. januar i Oslo

Winemakers Dinner: Heftig asiatisk femretter møter like heftige viner du neppe har smakt til denne typen mat før

Om du er lei av julemat og sødmefylte rødviner er denne middagen midt i blinken for deg. En av Oslos beste restauranter disker opp med en svært så spennende meny, til fantastiske viner fra Tsjekkia.

Ondřej Dubas

Det er ikke hver dag en mulighet som dette byr seg. Lulu åpnet med braksuksess i Oslo for bare litt over ett år siden, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Til denne middagen har de tatt frem sine beste råvarer for å matche de flotte vinene til Krasna Hora. Dette blir en fusionreise gjennom det asiatiske kjøkkenet, med særs gode viner til. 

Krasna Hora er en av Tsjekkias aller mest spennende produsenter. Når vinene deres ble lansert på polet i 2018, ble flaskene revet vekk fra hyllene et et blunk. Det er derfor vi er ekstra stolte av å få muligheten til å presentere menyen til denne kulinariske kvelden på Lulu, i hjertet av Oslo. 

Krasna Hora dyrker meget bærekraftige druer, på den biodynamiske måten. Dette gir vinen en helt unik karakter. Den lille familieeide gården har laget vin siden 60-tallet. De holder til i Moravia-regionen, helt sør-øst i Tsjekkia. Det kjølige klimaet gjør vinene friske og syrerike. Ondřej Dubas er vinmakeren, og også han som skal ta oss gjennom denne spennende kvelden. 

 

 undefined

 

Kommende kurs

Til toppen