
Det er ikke hver dag en mulighet som dette byr seg. Lulu Ă„pnet med braksuksess i Oslo for bare litt over ett Ă„r siden, og det er ikke vanskelig Ă„ skjĂžnne hvorfor. Til denne middagen har de tatt frem sine beste rĂ„varer for Ă„ matche de flotte vinene til Krasna Hora. Dette blir en fusionreise gjennom det asiatiske kjĂžkkenet, med sĂŠrs gode viner til.Â
Krasna Hora er en av Tsjekkias aller mest spennende produsenter. NĂ„r vinene deres ble lansert pĂ„ polet i 2018, ble flaskene revet vekk fra hyllene et et blunk. Det er derfor vi er ekstra stolte av Ă„ fĂ„ muligheten til Ă„ presentere menyen til denne kulinariske kvelden pĂ„ Lulu, i hjertet av Oslo.Â
Krasna Hora dyrker meget bĂŠrekraftige druer, pĂ„ den biodynamiske mĂ„ten. Dette gir vinen en helt unik karakter. Den lille familieeide gĂ„rden har laget vin siden 60-tallet. De holder til i Moravia-regionen, helt sĂžr-Ăžst i Tsjekkia. Det kjĂžlige klimaet gjĂžr vinene friske og syrerike. OndĆej Dubas er vinmakeren, og ogsĂ„ han som skal ta oss gjennom denne spennende kvelden.Â

Â