Charter Line
Foto: Kim Bye

Charter Line

Fremgangsmåte

Røres på is. Serveres i rocksglass med stor isbit.

Serveres med hjemmelagede karveknekkebrød og brun geitost fra Sogn.

Slik lager du saltløsning:
Rør ut to teskjeer salt i kokende vann og avkjøl. 

Slik lager du kaffeinfusert vermut:

30 gr. hele kaffebønner 
75 cl tørr vermut, gjerne Dolin Dry 

Bland kaffebønner med  vermut. Vakumer eller ha i en beholder som rommer alt og sett korken eller lokket tett på. Sett på et mørkt sted i 48 timer. 

Råvarer:
Lysholm Linie Double Cask Port
Amaro di Angostura

D.O.M. Benedictine
Prøv denne sjokoladebitteren

 

 

 

Sendt inn av Odd Fjeldsgaard Rasmussen, Lukket Selskap

5
5/5 etter 1 anmeldelse
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen