Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist kraftig.
Tips:
Hvis du er skeptisk til dillsmaken eller vil dempe den, kan du velge vodka og bare shake (riste sammen) dillen sammen med de andre ingrediensene.
Foto: Marte Garmann
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Rist kraftig.
Tips:
Hvis du er skeptisk til dillsmaken eller vil dempe den, kan du velge vodka og bare shake (riste sammen) dillen sammen med de andre ingrediensene.
Foto: Marte Garmann
Sendt inn av Aase E. Jacobsen
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenReinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenSafranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken