From The Sea

From The Sea

Julian Brady fra Vaskeriet i Bergen vant med denne drinken tittelen som Norges beste bartender. Du kan lett lage den selv.

Fremgangsmåte

Ha ingrediensene i en shaker uten is og rist kraftig for at eggehviten skal blande seg med de andre ingrediensene og skape et fint skum. Ha i isbiter og rist videre. Sil over i et avkjølt glass, gjerne av typen coupette. 

Slik lager du havsalt infusert med sjøgress:
Ha like mengder havsalt og sjøgress eller tang i en morter. Knus slik at alt blandes godt. Spre det utover et bakebrett el.l. og la tørke over natten på et varmt sted. 

Slik lager du tangsirup:
Kok opp like deler sukker og vann samt en håndfull tørket sjøgress og la småkoke i ca 30 minutter. Avkjøl og sil. 

Råvarer:
Talisker 10 yo

Her finner du hundrevis av deilige drinker

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne drinkoppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Sendt inn av Julian Brady

2
2/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen