Fyll et rocksglass med is - ha i Grand Marnier og topp opp med hylleblomst, klem saften fra en limebåt over drinken før servering.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på Internasjonalen i Oslo
Fyll et rocksglass med is - ha i Grand Marnier og topp opp med hylleblomst, klem saften fra en limebåt over drinken før servering.
Sendt inn av Bloom Norge
Her får du fruktigheten fra bærene sammen med akevittens fylde og limens friskhet i skjønn forening. Hvilken akevitt du bruker preger selvfølgelig smaken på drinken, og her har vi brukt en akevitt fra våre naboer i sør.
Caipirinha er Barsils nasjonaldrink basert på deres nasjonalbrennevin cachaca som er laget av sukkerrør.
Denne hvitvinen er en klar kandidat til det aller beste kjøpet på polet.
Les hele sakenBlant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2022 og 2021, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenPeanøtter, reker, søt soyasaus og litt til er det som skal til for å skape litt ekstra stas på den noe smaksvake kyllingfileten.
Les hele sakenGrillet chèvre serveres ofte i en salat med valnøtter og krutonger, men her kommer den som en sandwich. Veldig enkelt og veldig godt.
Les hele saken