Juleflipp drinkoppskrift
Jonas Junge/Diageo

Juleflipp drinkoppskrift

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en shaker og shake først en gang uten is og så en gang med.
Sil over i ønsket glass.

Klementinjuice med sitronsyre:
Bland 1 liter klementinjuice + 35-40 g sitronsyre. Rør til det er løst seg opp.

Tips:
sitronsyre-pulver fås kjøpt i vanlig dagligvarebutikk.

Kanel- og kardemommesirup:
50 g kanelstenger og 12 g kardemommefrø, 5 dl sukker og 5 dl kaldt vann.
Knekk kanelstengene i så små biter som mulig, ha alle ingrediensene i en gryte og kok
opp under omrøring.
La småkoke i 5 minutter, ta av plata og la stå over natta.
Sil av neste dag, hell på flaske og oppbevar kjølig.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få ukens drink som nyhetsbrev 

Sendt inn av Jonas Junge/Diageo

Forsiden akkurat nå
Har du ikke fått nok ribbe?
Dagens rett
Glasert tapasribbe

Har du ikke fått nok ribbe?

Har du fortsatt en juleribbe i kjøleskapet eller rett og slett ikke er gått lei ennå, er dette løsningen: Glasert tapasribbe. Nam.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken