Fyll et highballglass med isbiter. Ha i noen dråper Angostura, akevitt og limejuice.
Denne drinken er komponert av den kjente bartenderen Jesper Lind på baren Internasjonalen. Akevitt er en stadig mer populær ingrediens blant bartendere, også i hjemmebaren.
Fyll et highballglass med isbiter. Ha i noen dråper Angostura, akevitt og limejuice.
Sendt inn av Jesper Lind, Internasjonalen
Lager du løvetannsirup av det forhatte "ugresset" - får du garantert en ny opplevelse. En drink som smaker fortreffelig.
Denne drinken kan også lages i en bolle hvis du venter storinntrykk. Og den kan dessuten lages som alkoholfri versjon. I så fall bruker du bare litt mer ingefærøl.
Daiquiri er en sommerfavoritt, men med akevitt og dill blir den riktig så høstlig. En frisk og smaksrik start på kvelden, signert bartender Kasper Lygre Gulbrandsen, Lysverket i Bergen.
Denne varianten av klassikeren Bloody Mary er med akevitt og gir en liten annen og ekstra krydret karakter.
Denne lettvinte og sommerlige retten passer like godt på kakebordet som til dessert.
Les hele sakenDet er fordi rosevinen er omtrent som en hvitvin, og hvitvinene er sublime uttrykk av drue og jordsmonn.
Les hele sakenHer serveres Irish Coffee i i to spennende nedkjølte versjoner. Grip derfor sjansen til å lage noe nytt.
Les hele sakenPølser blir nesten ikke bedre enn når de serveres med hjemmelaget potetmos.
Les hele sakenSkal du ut å reise med fly til utlandet i sommer, er det verd å merke seg disse vinene og siderne i taxfreebutikken.
Les hele saken