Ha alle ingrediensene i et røreglass. Tilsett rikelig med is og rør til drinken er god og kald. Sil over i et cognacglass med is. Pynt med appelsinzest.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Drinken med det romantiske navnet Main dans la main, altså hånd i hånd, er laget av bartender Milan Petrák på Pigalle i Oslo. Navnet spiller like mye på at cognacen matcher så godt med appelsin.
I denne oppskriften er det aprikosnektar som gir sødme, den musserende vinen bobler og friskhet og de marinerte bærene byr på resten. Her er oppskriften.
Vi går for en rett med svinefilet som kan virke litt omstendelig denne fredagen. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
Les hele sakenDen har akkurat det som trengs for å fungere som en dessert eller følge til en kopp te. Kaffe funker også til.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenOm du ikke har sik i fryseren, kan du bruke annen type fisk fra fiskedisken. Uansett er retten vel verd å prøve selv om det ikke er så vanlig med fisk i pastaretter.
Les hele sakenDenne kvelden får du smake 10 forskjellige årganger av klassikeren Fontalloro fra Felsina, helt tilbake til 1990.
Les hele sakenDe kommer fra en del av Sicilia som ikke er like kjent som Etna, men som byr på virkelig lekre viner med et usedvanlig godt terroir-avtrykk.
Les hele saken