Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En ekte brasiliansk klassiker du vil nyte.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på aperitif + og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få ukens drink som nyhetsbrev
Sendt inn av Sagatiba
Hva med å servere en herlig akevittdrink? Denne lager du på noen få minutter.
Dette er drinken for deg som ikke får nok bløtkake. Fløte og jordbær er en sikker vinner, og denne relativt alkoholsvake drinken er intet unntak.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Vi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.