Mimosa er en drink som kan drikkes så vel tidlig på dagen som sent på kveld all den tid den ikke er veldig alkoholsterk. Kan lages som bowle.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Mimosa er en drink som kan drikkes så vel tidlig på dagen som sent på kveld all den tid den ikke er veldig alkoholsterk. Kan lages som bowle.
Denne 90-talls klassikeren har potensial til å bli den nye amaretto sour.
Denne juleduftende drinken er fin å servere ved siden av juleknasket siden den er søtlig men ikke for søt.
Corpse Reviver er en smaksintens drink som gjør akkurat det navnet antyder.
Corpse Reviver er en smaksintens drink som gjør akkurat det navnet antyder - også når den er helt uten alkohol.
Denne varme sjokoladedrinken gjør godt for både kropp og sjel.
Denne gindrinken har klare toner av Italias vestkyst - sitroner og basilikum med en touch av urter og vanilje.
Negroni med Cynar i stedet for Campari gir en mildere, mindre bitter mer vegetal/urteaktig drink.
Når whiskyen har ekstra mye smak fra sherryfat, egner den seg veldig godt til en superenkel drink som denne.
Denne kombinasjonen gir en ekstra fruktig negroni.
Klassikeren Tom Collins er en deilig og forfriskende cocktail som kombinerer gin med sitronsaft, melis og club soda
Friskere enn dette er det ikke mulig å gjøre en klassiker som Tom Collins.
Denne grapefruktdominerte tequilaklassikeren er superenkel å lage - og å drikke.
En deilig drink med kokoslikør og ananasjucie. En vri på pina pina colada du bare må prøve.
Mojito på norsk med akevitt laget med ville myntevekster og lagret på bourbonfat. En forfriskende og varmende drink året rundt.