Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne drinken gir en veldig god og frisk smak av norsk sommer.
Radler er tyskernes sommerfavoritt. Leskende og fruktig med lav alkohol - og aller best hjemmelaget.
Når du kombinerer en bloody marys kick med spritzens leskende karakter, får du en god sommerdrink. Perfekt til fingermat.
En forfriskende og leskende sommerdrink med smak av rips fra nylaget saft.
En enkel og frisk cocktail som kan nytes året rundt, i fjellheimen og ved sjøen. Denne cocktailen ble utviklet på en hyttetur i Jotunheimen, og har vært en slager siden.
Denne blå "syden-drinken" sikrer sommerstemningen, frisk og passe søt fra sitronbrus eller limonade.
Dette kan bli din favorittdrink. Mojito er populært. Med bringebær garanterer vi enda større suksess når du mikser den.
White Lady er en 100 år gammel drinkklassiker som fortsatt skaper entusiasme. Særlig med denne vrien.
Sitronsorbet blir enda bedre etter måltidet med litt vodka og prosecco.
Dette er italienernes vri på Long Island Iced Tea - mer sommerlig og leskende og helt uten te.
Mojito lages jo med lys rom, men du kan like godt bruke vodka til denne jordbærdrinken. Det gir en litt mer nøytral smak. Har du gode jordbær, kan det absolutt være en fordel.
Javisst, kan du bruke cognac i en sommerdrink. Med friske urter blir den ikke bare forfriskende, men også spennende.
Rosa gin er blitt en store trend. Denne nye gintypen som har tatt Europa med storm, er en gin som er tilsmakt med rød frukt. Det betyr såkalt naturlig aroma av bringebær eller jordbær.
Har du hylleblomstsaft lager du denne drinken på et blunk.
Hjemmelaget syrinsirup gir lekker farge og smak til en enkel drink som denne.
Også en klassisk drink som Clover Club kan lages som no - altså uten alkohol, og likevel smake tett opp til originalen.