En helt sukkerfri drink perfekt for deg som vil holde både sukker- og alkoholmengden tilbake, men fortsatt ha mye smak.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En helt sukkerfri drink perfekt for deg som vil holde både sukker- og alkoholmengden tilbake, men fortsatt ha mye smak.
Alle har hørt om kongepjolter, men den feminine utgaven er mer ukjent, men smaker desto bedre.
Den drinken er mikset av en av Norges aller mest meritterte bartendere, Jonas Junge. Han har latt seg inspirere av den klassiske champagnecocktailen, men med sin egen lille twist.
En rik og krydret drink som er en verdig avslutning på en dag i skogen.
Mimosa er en drink som kan drikkes så vel tidlig på dagen som sent på kveld all den tid den ikke er veldig alkoholsterk. Kan lages som bowle.
Denne 90-talls klassikeren har potensial til å bli den nye amaretto sour.
Denne juleduftende drinken er fin å servere ved siden av juleknasket siden den er søtlig men ikke for søt.
Corpse Reviver er en smaksintens drink som gjør akkurat det navnet antyder.
Corpse Reviver er en smaksintens drink som gjør akkurat det navnet antyder - også når den er helt uten alkohol.
Denne varme sjokoladedrinken gjør godt for både kropp og sjel.
Denne gindrinken har klare toner av Italias vestkyst - sitroner og basilikum med en touch av urter og vanilje.
Negroni med Cynar i stedet for Campari gir en mildere, mindre bitter mer vegetal/urteaktig drink.
Når whiskyen har ekstra mye smak fra sherryfat, egner den seg veldig godt til en superenkel drink som denne.
Klassikeren Tom Collins er en deilig og forfriskende cocktail som kombinerer gin med sitronsaft, melis og club soda
Friskere enn dette er det ikke mulig å gjøre en klassiker som Tom Collins.
Denne grapefruktdominerte tequilaklassikeren er superenkel å lage - og å drikke.