Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Denne coctailen kan du drikke året rundt. Den er selvfølgelig selvskreven på nyttårsaften.
En syrlig og krydret akevittdrink med mye julesmak slår godt an i desember.
En californisk sommerklassiker som smaker fortreffelig året rundt. Og som kan tilpasses de lokale forholdene.
Bak det rosa utseendet skjuler det seg mye kraft og smak av både gin, pastis og grenadin.
Nå er det snart jul, så hvorfor ikke prøve denne finske gløggen til juleselskapet.. Enkel å lage og garantert virkning!
Det skall ikke mer til enn denne drinken for å skape halloween-stemning og litt utfordrende smaker.
Shandy er britenes vri på å vanne ut pilsen, men da med brus. I denne oppskriften er det brukt likør og soda som gir en litt annen effekt.
Det som skiller denne oppskriften fra en klassisk Manhattan er at deler av brennevinet og vermuten er erstattet av en lavprosentig likør, den franske Chambord.
En drink du lett kan lage hjemme, og som er en kombinasjon av akevitt modnet i portvinsfat, urtelikør og multer. At på til er det en prisbelønt drink. Her får du den enkle oppskriften.
Sidecar er en cocktail som aldri slår feil. Det er nesten umulig å ikke like sitrussyrligheten og -sødmen når den blander seg med smaksbredden til god cognac.
Eggelikør får en ny drakt i form av cocktailen Easter Bunny. Her sammen med lys rom og bananlikør. Dette er en mulig livslang kompanjong til solveggen.
Pink Lady er en veldig enkel drink med få ingredienser, men også en sann cocktailklassiker.