Cognac og tonic er et fint alternativ til gin tonic når du vil ha en fruktigere karakter.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
Cognac og tonic er et fint alternativ til gin tonic når du vil ha en fruktigere karakter.
Vodka og ingefærøl får her et velkomment kick fra Angostura.
I denne drinken kombineres to klassikere bramble og clover club.
Denne drinken er virkelig er varmende. Passer veldig godt etter en tur ute der det er kaldt.
Sjokolademelk og rom er det som skal til for å mikse denne drinken - som kan serveres både kald og varm.
I varmen er Iskaffe perfekt. I denne oppskriften er det kaffelikør som bidrar med kaffesmaken og sitron som bidrar med friskheten. Her er oppskriften.
Har du noen skvetter med sherry i skapet får du brukt dem opp, og resultatet blir en veldig lekker og smaksrik drink.
Det som er helt sikkert er at mannen som står bak denne drinken er bartenderen Douglas Ankrah da han i 2002 jobbet på The Townhouse Bar i Knightsbridge, London.
En klassiker skapt av bartenderlegenden Ada Coleman da hun jobbet på The American Bar på Savoy i London.
Det finnes mange varianter av drinken Lennart. Denne oppskriften er desidert den mest populære.
En av de mest klassiske av alle sherrydrinker som trolig ble laget første gang i 1904.
Navnet stammer fra forbudstiden, den gangen man måtte bryte loven for å få seg en drink. Smaken holder også i dag 100 år senere.
Alt som skal til for å mikse denne deilige drinker er Noilly-Prat Extra Dry, Tequila og litt grenadin .