En margarita serveres vanligvis i et cocktailglass og med saltkant. Her er den gjort om til en shortdrink, med isbiter. Varmen som skal skremme bort forkjølelsesubehaget kommer fra tequila, honning og ingefær.
Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
En margarita serveres vanligvis i et cocktailglass og med saltkant. Her er den gjort om til en shortdrink, med isbiter. Varmen som skal skremme bort forkjølelsesubehaget kommer fra tequila, honning og ingefær.
Denne klassiske cognaccocktailen ble første gang mikset en gang på 1920-tallet.
I denne klassiske drinken skal det være grønn Chartreuse, men den mer tilgjengelige DOM Benedictine gjør også susen.
Noen mener drinken er argentinsk opprinnelse og kalt opp etter dansen, men den oppstod nok i Paris på 1920-tallet da gindrinker var på høyden. Vel verd å hente tilbake.
I denne varianten av Snowball har vi byttet ut den tradisjonelle Spriten med champagne. Gjett om den blir bedre?
Alle har vel ikke eggelikør i barskapet, men de som har det, lurer sikkert på hvordan de skal bruke den. Det er her ukens oppskrift kommer som en reddende engel.
Historiene strides om hvilken cubansk president som har æren for denne drinken. Den mest sannsynlige er Mario García Menocal siden han var president i perioden 1913-1921 og at drinken er å finne i The Savoy Cocktail Book av Harry Craddock, som kom ut i 1930 i London.
Denne drinken har en historie bak seg som få andre. Den kan du også lese her. Vi kan garantere at du vil like både den og drinken.
Denne drinken er komponert med bourbon. Det setter sitt preg på den. Serverer du denne blir det et spennende og artig innslag i de fleste hyggelige lag.
En fruktig og leskende drink med moderat alkohol og tilstrekkelig tyngde.
En deilig drink som du absolutt må prøve. Rom er utgangspunktet og så et par ingredienser som setter ekstra fart på smaksløkene.
Ruby Red ble skapt i anledning Absolut Ruby Red kom på markedet i 2006. Drinken kan også lages med vanlig vodka for det er smaken av rød grapefrukt som er i sentrum.