Enten du skal mikse en drink med vodka, rom, whisky eller annet brennevin du har for hånden, da er det bare å bruke menyen under. Enten du er amatør eller regner deg selv som relativt proff, finner du garantert din favoritt her.
Du kan legge alle dine drinkoppskrifter inn i din personlige bartender.
I denne drinken er det kombinasjonen av portvin og akevitt som skaper varmen og krydderpreget.
Denne drinken, seltzer, har mye mer naturlig smak enn de du finner i butikken. Den er lett, - 4 % alkohol, men den gir mer munnfølelse enn butikkutgavene som bare er laget av alkohol, vann, kullsyre og smakskonsentrater.
En Bobby Burns med akevitt istedenfor skotsk whisky. Tre krydrete drikker blandet sammen til en rik og varmende cocktail.
Denne drinken er veldig lett å mikse. Du trenger bare gin og eplemost, og så er drinken ferdig. Garantert suksess.
En lindrende drink drink som denne må ikke være varm, for honningsødmen fra whiskeylikøren fra Jacks Daniel's og den hjemmelagde ingefærsirupen gir en myk og behagelig munnfølelse.
Dette er en spritz der rosa akevitt er den smaksgivende ingrediensen. Du skal selvfølgelig blande med prosecco, rosa champagne eller kombucha. Og ha litt rabarbrasirup hvis du ønsker det.
Denne drinken er en lettere smak enn Aperol spritz. Moscato har ofte bare 5-6 prosent alkohol. Dermed kan du drikke flere når det passer slik.
Elsker du kiwi, er dette drinken for deg. Den får hjelp av en gul og en blå likør til å skape den irrgrønne fargen.
Denne drinken er en variant på Tequila Sour, og en videreføring av den klassiske Margaritaen. Den tradisjonelle saltkanten har her fått et syrlig innslag av lime.
Denne drinken er en lettere og syrligere slektning av en pasjonsfruktklassiker, nemlig Pornstar Martini. Syrligheten i pasjonsfrukt er veldig intens.
Denne drinken har litt mojito, litt daiquiri og litt pina colada i seg.
Krydderet gir sammen med Tennessee-whiskeyen Jack Daniel's drinken dybde og fylde og sitronsaften frisker det hele opp.
Denne drinken er laget av barsjef David Jancura på cocktailbaren Krongods i Oslo. Han innrømmer å ha en preferanse for drinker med ekstra mye godsaker i.
Her finner du en spesiell, men lett cognacdrink, komponert av Jørgen Dons/Raus
Umeshu lages tradisjonelt i hjemmene i japan av umodne plommer som blandes med tradisjonell japansk sprit - shōchū - og sukker.