Appelsin og honning er i særklasse så smaksrike at de klarer seg med et forholdsvis smaksnøytralt brennevin som vodka til å løfte fram smakene. Eggehvite bidrar med kremet munnfølelse som gir en opplevelse av fylde.
Elsker du epler da er denne longdrinken midt i blinken. Den er basert på vodka smaksatt med grønt eple og frisk eplemost. Smaksatt brennevin er manges favoritt, for det gir gjerne drinken en større smaksintensitet.
Det noen dråper sitronsaft som skaper magien i denne klassiske kombinasjonen av vodka og kaffelikør.
I denne drinkoppskriften er det russisk vodka og italiensk espressolikør som gjør jobben.
Bloody Mary er opprinnelig fra Harry's New York Bar i Paris. Den ble oppfunnet av bartenderen Pete Petoit på 1920-tallet.
Med en baconskive oppi drinken blir denne klassikeren enda mer et måltid i seg selv.
Denne drinken skal du servere med en selleristang. Den vil sette prikken over i-en. Garantert suksess. Drinken er komponert av Jesper Lind, Internasjonalen Bar i Oslo.