Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Lag din egen personlige bartender enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Denne 90-talls klassikeren har potensial til å bli den nye amaretto sour.
Chi-chi kan minne om en pina colada, men har vodka og ikke rom. Denne har heller ikke ananas, derimot grapefruktjuice og er derfor friskhere.
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Den 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.