Bak en lekker blåbærterte
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten.
Les hele sakenNå er de norske bærene her. Både de du finner i butikken og helt gratis i skogen. Her får du de tipsene og oppskriftene du trenger.
Les hele sakenBlåbærene venter på deg i skogen, modne og helt gratis. Her er hva du kan lage av de søte små.
Les hele sakenTrå til med en skikkelig hverdagsfestmeny i dag. Oppskriftene på tidenes beste pannekaker og suppe finner du her.
Les hele sakenStekt kveite med kantarellstuing og blåbærsaus blir helgas absolutte høydepunkt. Her er oppskriften.
Les hele sakenNår kveite får høstskrud som i denne oppskriften, henter vi fram det beste av dekketøy og drikke til.
Les hele sakenUt å plukke, inn å bake og så inviterer du på kaffekos. Her er oppskriftene.
Les hele sakenBærene du ikke spiser som de er, bruker du i denne kakeoppskriften. Rett og slett en lekker munnfull.
Les hele sakenTidenes kanskje tidligste bærsesong kom litt overrumplende på mange, og hvis du ikke rakk ut i skogen før de tørket inn, er det ingen grunn til å fortvile. Denne kakedrømmen kan fint oppfylles med kjøpebær eller om du fortsatt har bær i fryseren fra ifjor
Les hele sakenDet tar ikke mange minuttene i en blender når du har fryste blåbær, banan og avocado. for hånden. Og denne oppskriften kan tilpasses etter hva du har på kjøkkenet.
Les hele sakenOg så lett den er å lage. Du kan rett og slett ikke mislykkes.
Les hele sakenMørk nærmest flytende sjokoladekake med blåbærsorbet er aldeles uimotståelig godt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken21. juni inviterer Weber deg til et amerikansk grillkurs – perfekt for deg som vil løfte grillferdighetene til neste nivå.
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenSmak 5 viner fra Friuli-Venezia Giuli – et vinområde som fortjener langt mer oppmerksomhet. Du får et bredt spekter av druetyper til 4 smakfulle retter fra en av Oslos mest autentiske italienske restauranter, Vineria Ventidue.
Les hele sakenLekker spansk musserende, rødvin og hvitvin til 5-retters fra Bon Lio. Kan det bli bedre? Bli med på spansk aften den 03. juni!
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatfat.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Champagnehylla får fint besøk i mai. Også blant hvitvinene er det noen godbiter i det øvre prissjiktet, samt et godt kjøp under 200 kroner.
Mens grand cru Burgund er utenfor de aller flestes økonomiske komfortsone, er det andre områder som leverer viner på samme høye nivå uten at du blir ranet. Blant mainyhetene er det utrolig mange sterke uttrykk som dokumenterer dette.
Det er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Ekte fattigmannskost blir til den lekreste delikatesse med små grep. For denne tapasretten stammer fra en urgammel tradisjon.
Les hele sakenTil 17. mai har vi en tendens til å handle inn for mye. Men fortvil ikke, det er nok av oppskrifter som trenger rester.
Les hele sakenDet er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenDenne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenDette er en liten, rask og velsmakende matbit som du med den største enkelhet setter i sammen.
Les hele sakenDessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele saken