Slik lager du julekonfekten selv
Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenDet er både en hyggelig og nyttig syssel som skaper glede helt til siste bit er fortært.
Les hele sakenNorges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene
Les hele sakenAlle amerikanere elsker disse godsakene med det merkelige navnet. Bli overbevist du også.
Les hele sakenNorges beste konditorer lærer deg alt du behøver å vite for å lage sjokolade og konfekt som proffene
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenGi sommeren en pangstart med en kulinarisk opplevelse. Nyt deilig fransk mat og vin i kunstneriske omgivelser.
Les hele sakenKokk og TV-personlighet Ole Martin Alfsen, tar med seg fantastiske viner og sitt kjente, gode humør og gir deg en smakfull start på sommeren.
Les hele sakenMen det er ikke bare "ekte" gin tonic som ruler i mai, også en urnorsk vodka, flere akevitter og noen riktig så eksklusive sidere, er verd å rydde plass til.
For her er det mye godt nytt i både normal- og magnumflasker - og ikke minst til gode priser.
Prisene på musserende viner øker, og da er det en god trøst at det fortsatt finnes riktig gode kjøp. Som denne, og fra andre områder enn Champagne. Det er bare noe av det du får ved å klikke deg inn.
Så mye godt og seriøst du kan velge blant, gjør at valget av vin i boks ikke lenger har noe med at den er lett å putte i feriebagasjen. Med på kjøpet sparer du miljøet for karbonutslipp.
5300 kroner er ikke billig, men sammenlignet med hva denne vinen går for internasjonalt er prisen en brøkdel. Den er et av få unntak, for de fleste rieslingene er innafor manges budsjett.
Aligoté er ikke lenger plassert i annendivisjon når den er så kompleks som i dette tilfellet.
Les hele sakenFor bak rødbetens grå skall, finnes masse farge, gode smaker og svært nyttige mineraler.
Les hele sakenOm du ikke har oppdaget at salater kan lages mettende, får du et bevis på det her. Aubergine gjør jobben. Og om du ikke vil ha kjøtt, dobler du bare mengden aubergine.
Les hele sakenRabarbra duger til mer enn å dyppes i sukker. Her får du mange gode oppskrifter.
Les hele sakenPølser fra grillen kan serveres med annet enn brød eller lompe. Denne kombinasjonen er alltid populær blant barn i alle aldre.
Les hele sakenDenne legendariske rødvinen byr på mye smak, men også stor harmoni.
Les hele saken