Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Nasi groeng er en klassisk malaysisk/indonesisk rett som direkte oversatt betyr stekt ris. Og nettopp ris er hovedingrediensen.
En deilig wok er lett å lage. Denne retten med svinekjøtt epler, spinat og indian korma saus, som du kjøper ferdig, er ikke noe unntak.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-
Det viktigste er dampingen av kveitefileten som krever full oppmerksomhet for at den skal bli perfekt. Klargjør sausen og chipsene først.
I denne indiskinspirerte vegetarretten er det mye krydder krydder. Det kommer du til å elske.