Har du steinsopp må du prøve denne raske oppskriften på steinsopprøsti og krydrete lammepølser. Følg den enkle oppskriften
Ingen ting er som hjemmelaget tomatsaus. En saus du kan bruke til blant annet taco og selvfølgelig til pizzaen du lager selv.
Denne retten med mørt svinekjøtt får smak av rødbeter, sennep og appelsin.
Her får scampien seg en plass i høyden, og kan skue ned på en basilikumsjø. Over seg får den deilig appelsinsaus. Alt hviler på en toast.
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens de egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen med laks, asparges og gulrøtter.
Norsk spekemat må det være. Men litt svensk ost hører også med i denne salaten.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar. Her er oppskriften.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem. Her er oppskriften.
Reinsdyr er noe av det mest eksotiske kjøttet vi har her i Norge og som vi blir misunt av verdens beste kokker. Reinsdyrstek med tyttebærsaus er noe du må prøve.