Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett. Postei servere du i formen som den er stekt i.
Blinis er russiske pannekaker. De serveres ofte med rogn. Her med fenalår og reker i tillegg. Dette smaker veldig godt.
Har du forsøkt pizza og pannekake i én og samme rett? Det blir suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Japan er nok best kjent for sin sashimi og sushi. Den klassiske sukiyakien, ofte kalt Japans nasjonalrett anbefaler vi deg absolutt å prøve. Lettlaget er den også.
Stekt ris er en rett som går igjen i de aller fleste asiatiske land sine kjøkken. Retten finnes i utallige utgaver. I dag er det Singapore-versjonen du bør prøve.
Raske, velsmakende retter er deilig på travle hverdager, og gratenger er perfekte til å bruke opp rester etter tidligere middager på. Her er oppskriften på skinkegrateng
Hva med en myk, smakfull sjokoladefristelse i form av amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.