Sopp i form
Foto: Bartosz Luczak

Sopp i form

Lag en deilig rett med sopp. Den skal etter å ha fått følge av flere godsaker en kort tur i ovnen.

Fremgangsmåte

Del soppen i båter og surr den lett i en panne. Tilsett finhakket timian og smak til med salt og pepper.

Pisk sammen egg, melk og finhakket gressløk og persille.

Ha soppen over i et ildfast fat og hell over eggeblandingen.

Stek på 175 grader i ca. 20 minutter til soppen er mør og formen har fått en gyllen farge.

Prøv disse spennende rettene med sopp

Slik tar du vare på soppen

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få ukens kake som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Matprat.no

Drikke som passer til denne oppskriften

  • Spania
    Spania
    Volum: 0.75 l Pris: 137.40 kr Bestillingsutvalg
    80 POENG
Forsiden akkurat nå
Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige
+

Forbereder OL: Michelinstjernene lyser stadig sterkere over Alto Adige

I Alto Adige i det nordøstre Italia skifter det mellom høye alpetopper og frodige dalbunner med et stort tilbud mellom himmel og jord. Fantastiske skimuligheter, kreative stjernerestauranter, gode viner og luksuriøse spa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Prøv denne lekre oppskriften med steinbit
Dagens rett

Prøv denne lekre oppskriften med steinbit

Det er ikke bare kjøtt som kan grilles eller serveres med rødvinssaus.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Her får du mye burgundhistorie for pengene
+
Godbiter i pollisten

Her får du mye burgundhistorie for pengene

Vi snakker om druer fra en parsell som har vært med å forandre Burgunds vinhistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?
+
Ukens vin

Burgund-chardonnay til 179,90 som også smaker godt?

Ja, det er tilfelle, og den er laget etter alle kunstens regler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Start uka med en mettende middagssalat med kylling og kikerter
Dagens rett

Start uka med en mettende middagssalat med kylling og kikerter

Frisk, knasende hjertesalat med kylling og kikerter blir en veldig god start på uka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Helstekt kylling blir alltid fest - som her med irrgrønn urtesaus
Dagens rett

Helstekt kylling blir alltid fest - som her med irrgrønn urtesaus

Lørdagskvelden er en kveld vi unner oss litt ekstra godt - dagens rett er intet unntak.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her