Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Er du i modus for å kjøre vegetarisk, er denne lettlagde oppskriften et supert utgangspunkt. Her er den med kjøttdeig.
Denne retten heter Murgh musallam fordi den er en del av Mughlai-kjøkkenet som er en blanding av det tyrkisk-persiske og sørindiske-
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Selvfølgelig kan du spise glutenfri eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Det er opp til deg og din egen smak hvordan du "styler" denne pizzaen. Vil du ha den italienske smaken følger du den enkle oppskriften.
Å lage pizzaen selv gir en større smaksopplevelse enn å satse på frysedisken. Velger du typisk norske råvarer får den et særpreg som alle kommer til å sette pris på.
Du må prøve disse fylte pannekakene. Ikke den helt tradisjonelle måten du kanskje er vant med, men du verden så godt de smaker.
Her oppskriften på en caltzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager de på ca.45 minutter.
Pai er fantastisk godt, og det er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Hva med Kyllingpai med ost og bacon?
Dette er kaken for de voksne. Med så mye whisky i blir det fart i sakene. Vi lover deg at den smaker skikkelig godt.
Dette er litt av en kraftkar av en pizza. Garantert en suksess om du spiser den alene eller deler den med venner.