Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Riktig nok tar litt tid å koke høns.Til gjengjeld får du mye god kraft. Den er det super å lage suppe på. I denne oppskriften bruker du moste grønnsaker som jevner suppen.
Den mest kjente russiske retten er rødbetsuppe, borsjtsj. Prøv den til middag og du får en annerledes smaksopplevelse.
Det er veldig enkelt å lage denne smakfulle og fargerike suppen. Du skal servere den rykende varm med rømme.
Denne suppa har sitt opphav i Andalusia. Den er enkle å lage, men smaker deilig.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Har du et lettsaltet lammelår, blir det ekstraordinært godt når det kokes i juleøl.
Denne retten hører hjemme på et hvert koldtbord eller som forret. Med den vinaigretten vi foreslår kan vi garantere deg suksess.