Her lager du alt i en gryte som så får lov til å passe seg selv. Så kan du bruke tiden til andre ting. Lammegryte er tingen. Og husk, jo lengre den får stå å godgjøre seg på svak varme, jo bedre blir den.
Du skal fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker den inn spekeskinke og legger dem på grillen.
Couscous er gryn fremstilt av semule av durumhvete. Passer til mange retter og går veldig raskt å lage til.
Grill lammeskiver og ha på mynte. En god marinade setter deilig smak på kjøttet, og det hjelper også til med å mørne kjøttet.
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Smaksmettede supper kan spises til alle døgnets måltider, og hvis du lager en stor porsjon kan du ha suppen over flere dager. Om du ikke har røde linser kan du fint bruke andre linsetyper.
Denne lammesuppen er fylt med smak av chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss.
Denne oppskriften med sei er veldig rask å lage, men du belønnes med mye smak for en liten investering både i tid og penger. Gi fisken krydder og grønne linser.
Denne suppen kalles canja i Portugal hvor den kommer fra.
Salaten egner seg supert som tilbehør til grillet kjøtt og falafel. Den har sin opprinnelse i Midt-Østen.