Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Matprat.no
Denne ananassalsaen passer fint sammen med kraftig ovnsstekt kjøtt, så vel meksikansk som norskinspirert.
Cæsarsalat er blitt en favoritt. Den egner seg veldig godt med følge av kylling. Enkelt å lage og som smaker herlig. Her har du oppskriften.
Lag en riktig god salat med roastbiff. Du kan godt servere den i stedet for en varm middag. Følg den enkle oppskriften.
Denne salaten er virkelig god. Frisk som bare det, og så klart aspargesen gir deg litt å tygge på.
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Det er ikke alltid at påskelammet må komme som stek eller lår. Lammekoteletter et et fin-fint alternativ - særlig om det er få rundt bordet.
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Akevitt, tranebærjuice og gingerale er en herlig leskende og lett krydret kombinasjon som kommer med smaksgaranti.
Få nyeste oppskrifter og nyheter rett i din innboks.
Legg oppskrifter i din egen kokebok og legg til dine egne notater og ingredienser.
Vi vet hva som er best til lammelår, spaghetti og grillet laks.
Se våre nyeste øl-, vin- og brennevinstester.