Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll lommen med en skive brie og hakkede urter. Ha på salt og pepper. Surr et par skiver spekeskinke/bacon rundt hver filet.
Pensle kyllingfiletene med litt olje før de legges på grillen. Grill dem i ca. 15 minutter på svak grillvarme. Snu ofte.
Skjær jordbær, mango, aprikos og løk i små terninger. Hakk chili meget fint, mengden avpasses etter ønsket styrke.
Mynte og koriander finhakkes også. Bland det hele sammen. Smak til med salt, sukker, limesaft og chili.
Flere deilige kyllingretter finner du her
Se flere herlige grilloppskrifter
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev