Den storslagne festkaken signert konditor Sverre SĂŠtre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre SĂŠtre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Julefocaccia med smak av tranebÊr og valnÞtter serveres med godt julepÄlegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. UtenpÄ er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
Vaffel- eller pannekaketÄrn med krem og syltetÞy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjÞr susen.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pĂŠrer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye hĂžyder.
Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du mÄ vÊre nÞye med bÄde vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belÞnnes du altsÄ med himmelske smaker.
Red Velvet-kaken er ogsÄ kjent for sin smÞraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebĂŠr, mascarpone og mĂžrk sjokolade. VaniljefrĂž og revet sitronskall i sukkerbrĂždene gjĂžr kakebunnen ekstra god.
Saup er vÊsken som blir igjen etter kinning av smÞr. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak pÄ vaflene.
Nugattikake er en deilig, sprÞ kjekskake med mange lag av sjokolade og mandelflak, som knaser nÄr du spiser.
Disse luftige rundstykkene er enkle Ä lage av fint hvetemel, vann, salt og gjÊr. De smaker aller best nybakte med pÄlegg, eller til middag.
Disse deilige sprĂž ringen passer ved siden av alt du kan tenke deg av kjĂžtt eller som ren snacks. Du skal serve de med hjemmelaget ketchup eller aioli.
Har du en brunostrest i kjÞleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til Ä bruke i denne oppskriften med muffinsen som du ogsÄ kan bruke som turmat.
Lag en deilig lasagne med linser. Her er oppskriften med ingredienser som setter fart pÄ smakslÞkene.
Sett tennene i disse deilige sprĂž krokettene og kjenn smaken av parmaskinke og cheddar samtidig. Du blir nĂždt til Ă„ lage mange. Server med god salat og brĂžd.