Det bor en baker i oss alle. og her får du oppskriftene på bollekake. Det er enklere enn du tror.
Hvem kan motstå kanelboller? Saftige og søte som de er. Sett stekeovnen på 225 grader. 12 minutter etter kan du sette deigen inn med alt det gode inni.
Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.
Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.
Å dampe breiflabben er en veldig god måte for å få frem den deilige smaken. Med spinat og sausen vi foreslår, blir du helt rundt bordet
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Denne paien er kanskje den mest kjente av alle salte paier. Fylt som den er med bacon, purre, ost og egg, er den i all sin enkelhet full av smak.
Dette kan bli favorittkaken for deg. Med nøtter, og aprikoser og med deilig sjokolademousse smaker den herlig. Du kan gjerne servere den med sitronsorbet eller vaniljeis.
Har du tatt vare på restene etter en kalkunmiddag kan du lage en deilig smaksrik suppe. Du skal bruke blant annet skroget sammen med restene av kjøttet, og selvfølgelig andre godsaker.