Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Nydelig risotto med høstens kantareller, god som en rett i seg selv eller som tilbehør til kjøtt
Reinsdyr er noe av det beste som kommer fra norsk natur. Denne kombinasjonen er det sødmefylte kjøttet med kantareller, skorsonerrot og kaffesjy er sublim.
Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Andebryst tilberedt på den rette måten smaker fantastisk. Den retten med en deilig risotto og gulrotpuré blir et festmåltid.
I denne deilige retten kombinerer du det beste fra skog og hav, nemlig laks, skogsopp og egg.
Denne deilige retten er komponert av en av landets mest kjente kokker, Odd Ivar Solvold. Han byr på kantarellfrikassé med bacon og valpolicella-sirup.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Får du tak i bekkørret skal du prøve denne oppskriften med cannelloni, en pastarett som ikke står for ofte på menyen. Den er lettere å lage enn du tror.
Her er Petter Lossius. Finalist i oppskriftkonkurranse med kveite-
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Kalvestek er nam nam Her er en oppskrift fra Sardinia - Vitello alla Sarda – som gjør den enda mer lekker.