ingredienser

Oppskrifter som inneholder paprika, rød

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.

  • 45 minutter

  • 20 minutter

    Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.

  • 40 minutter

    Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.

  • 30 minutter

    Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.

  • 20 minutter

    Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.

  • 30 minutter

    Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.

  • 2 timer

    Rekker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til

  • 35 minutter

    Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.

  • 40 minutter

    Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.

  • 15 minutter

    Når du har laget denne retten en gang vil du opplagt gjøre det flere ganger. Bare følge den enkle oppskriften så er du nok enige med oss i aperitif.no

  • 20 minutter

    Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.

  • 1 time

    Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.

  • 1 time 10 minutter

    Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.

Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré
Dagens rett

Helgens beste: Biff fra grill eller panne med asparges, østerssopp og mandelpotetpuré

Finn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6