ingredienser

Oppskrifter som inneholder paprika, rød

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 40 minutter

    Kyllingbryst blir ikke bedre enn når du fyller det med ost slik som i denne oppskriften.

  • 45 minutter

  • 20 minutter

    Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.

  • 40 minutter

    Fajitas, eller wraps, er en rett som setter stadig fastere grep i nordmenns matvaner. Med denne oppskriften skjønner du lett hvorfor.

  • 30 minutter

    Denne australske versjonen av den provençalske tianen tilberedes i en vid, lav, åpen, ildfast form. Paprika kalles for "capsicum" i Australia, og det er jo det latinske navnet for hele pepperfamilien, også chili.

  • 20 minutter

    Så lettvint lager du grillspyd som passer for store og små. Til de førstnevnte med fiskekaker og til voksne med laks og steinbit.

  • 30 minutter

    Denne potetsalaten smaker herlig og med alle gode ingrediensene blir det en sikker vinner rundt bordet.

  • 2 timer

    Rekker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.

  • 30 minutter

    Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til

  • 35 minutter

    Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.

  • 40 minutter

    Denne retten kan du lage i en god gammeldags jernpanne hvis du ikke har en wokpanne. Uansett blir det et deilig måltid hvis du følger vår oppskrift.

  • 15 minutter

    Når du har laget denne retten en gang vil du opplagt gjøre det flere ganger. Bare følge den enkle oppskriften så er du nok enige med oss i aperitif.no

  • 20 minutter

    Denne grillretten kommer du til å lage flere ganger. Du skal nemlig ha både storfekjøtt og svinekjøtt på sammen med deilige grønnsaker.

  • 1 time

    Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.

  • 1 time 10 minutter

    Klippfisk, reker og kamskjell med følge har så mye smak at de ikke trenger noe krydder. Men ved å legge dem i marinade en time før grillingen starter, får de det lille ekstra.

Forsiden akkurat nå
Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
+

Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper

Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Plukkfisk er den reneste festmaten
Dagens rett

Plukkfisk er den reneste festmaten

Det finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken