ingredienser

Oppskrifter som inneholder paprikapulver

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 15 minutter

    Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.

  • 40 minutter

    Disse linseburgerne konkurrerer ut det meste av kjøttversjoner, samtidig som de er supre å inkludere i et koldtbord for dem som ikke vil ha kjøtt.

  • 30 minutter

    En indisk krydret vegetarrett som du garantert kommer til å lage flere ganger. Rød curry av blomsterkål og med gresskar og squash smaker fortreffelig. Får du ikke tak i denne kåltypen, kan du bruke rosenkål. 

  • 1 time

    Prøv pulled laks på grillen Det blir sikkert din nye grillfavoritt. Denne retten er saftig og har mye smak. Her er den enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    De små linsene er helt geniale til mange retter. Men kanskje ekstra gode i en suppe siden de skaper fylde og litt tyggemotstand samtidig som de i stor grad erstatter kjøtt. Denne oppskriften kan derfor lages uten kjøtt.

  • 20 minutter

    Her en krydderblanding som løfter kjøttet du griller til nye høyder. Du må bruke den neste gang du skal grille. Følg oppskriften nøye. Det får igjen for.

  • 5 timer

    Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.

  • 30 minutter

    Tror du at sei bare kan serveres med løk? Du tar feil. Prøv denne oppskriften og med kald agurksuppe og bli overbevist om noe annet.

  • 30 minutter

    Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.

  • 30 minutter

    Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.

  • 20 minutter

    En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.

  • 45 minutter

    Når du griller er denne salaten alle vil ha mer av Hot barbeque-salat. Lag rikelig med denne oppskriften.

  • 40 minutter

    Nå er makrellen på sitt beste og du kan lage all verdens gode retter. Her er et forslag som setter smaksløkene i virkelig gang.

  • 50 minutter

    Makrell er en herlig fisk uansett hvordan du tilbereder den. I denne oppskriften skal du steke den i marinade.

  • 30 minutter

    Pasta er manges favoritt. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på når du legger til broccolisaus.

Forsiden akkurat nå
De lekreste bobler finnes på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

De lekreste bobler finnes på 60+ pol

Denne champagne-neoklassikeren er ikke bare nydelig nå, men har dokumentert en usedvanlig god lagringsevne – etter omkorking.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid
+
Ukens vin

Med denne er suksessen sikret for årets siste måltid

På plass på 180 pol, prisen er utrolig god, og den finnes sågar i magnum, også den til svært god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken