Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille filet bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
Tyttebærsyltetøy og laks passer godt sammen. Syltetøyet skal bruke til å marinere fisken med. Og når du er ferdig med å lage retten kan vi love deg at det smaker deilig.
Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Vi garanterer at både barn og voksne vil sperre øyene opp når du setterdenne wrapen på bordet.
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er også kjempefine å fryse ned.
Lag en deilig potetsalat med tilbehøret i denne oppskriften. Den passer til for eksempel spekemat eller som en egen rett. Her har du oppskriften.
Grillet, grov pølse trukket i mørkt øl server du i grovbrød med ramsløkaïoli og frisk eple- og sellerisalat. Her oppskriften på alt.
Det er gremolataen - altså persille, hvitløk og sitronskall - som gjør at denne retten blir så god. Du kan godt bruke annen type fisk, kylling eller halloumi på grillspydene.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Denne karrien kan du også bruke som tilbehør til kjøtt eller fisk. Det er imidlertid en vegetarrett.